Future of Food Gaps in Egypt [electronic resource] : Obstacles and Opportunities / by Samiha A. H. Ouda, Abd El-Hafeez Zohry, Huda Alkitkat, Mostafa Morsy, Tarek Sayad, Ahmed Kamel.

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Серія: SpringerBriefs in AgricultureПублікація: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2017Видання: 1st ed. 2017Опис: V, 95 p. 21 illus. online resourceТип вмісту:
  • text
Тип засобу:
  • computer
Тип носія:
  • online resource
ISBN:
  • 9783319469423
Тематика(и): Додаткові фізичні формати: Printed edition:: Немає назви; Printed edition:: Немає назвиДесяткова класифікація Дьюї:
  • 630 23
Класифікація Бібліотеки Конгресу:
  • S1-S972
Електронне місцезнаходження та доступ:
Вміст:
Introduction -- Chapter 1: Present and Future Water Requirements for Crops -- Chapter 2: Projections of the Egyptian Population -- Chapter 3: Crops Intensification to Reduce Wheat Gap in Egypt -- Chapter 4: Increasing Land and Water Productivities to Reduce Maize Food Gap -- Chapter 5: Solution for Faba Bean Production-Consumption Gap -- Chapter 6: Conclusion and Recommendations to Policy Makers.
У: Springer eBooksЗведення: This work gives a multidisciplinary approach to assess and provide solutions to improve food security in Egypt. It has specific chapters on projection of climate change using IPCC AR5 models and regional climate model, and a chapter on population projection in 2030. This book aimed at research, graduate/post graduate students and policy makers. It can also be used by overpopulated countries to solve their own food gap problems.
Тип одиниці: ЕКнига Списки з цим бібзаписом: Springer Ebooks (till 2020 - Open Access)+(2017 Network Access)) | Springer Ebooks (2017 Network Access))
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Introduction -- Chapter 1: Present and Future Water Requirements for Crops -- Chapter 2: Projections of the Egyptian Population -- Chapter 3: Crops Intensification to Reduce Wheat Gap in Egypt -- Chapter 4: Increasing Land and Water Productivities to Reduce Maize Food Gap -- Chapter 5: Solution for Faba Bean Production-Consumption Gap -- Chapter 6: Conclusion and Recommendations to Policy Makers.

This work gives a multidisciplinary approach to assess and provide solutions to improve food security in Egypt. It has specific chapters on projection of climate change using IPCC AR5 models and regional climate model, and a chapter on population projection in 2030. This book aimed at research, graduate/post graduate students and policy makers. It can also be used by overpopulated countries to solve their own food gap problems.

Available to subscribing member institutions only. Доступно лише організаціям членам підписки.

Online access from local network of NaUOA.

Online access with authorization at https://link.springer.com/

Онлайн-доступ з локальної мережі НаУОА.

Онлайн доступ з авторизацією на https://link.springer.com/

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.