Dairy Science & Technology [electronic resource] : Official journal of the Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)Formerly 'Le Lait' / edited by Anne Thierry.
Вид матеріалу:
Серіальне виданняПублікація: Paris : Springer Paris : Imprint: Springer.Опис: online resourceISSN: - 1958-5594
ЕЖурнал
Списки з цим бібзаписом:
Springer EJournals (till 2020.02 Network Access)
|
Springer EJournals till 2020.02 (Open Access + Network Access)
Немає реальних примірників для цього запису
Aims and scope This international journal, first issued in 1921 (Le Lait), publishes peer-reviewed original articles, notes, and review papers on all aspects of dairy science and technology, i.e. microbiology, biochemistry, physico-chemistry, transformation procedures and nutritional qualities of milk and dairy products, including milk from bovine or non-bovine species and human milk. Papers related to milk production are not in the scope of the journal, unless there is a clear relationship to dairy technology, human health or final product quality. Special issues are also dedicated to scientific meetings in the fields. All papers are in English.
Немає коментарів для цієї одиниці.
Увійти в обліковий запис для можливості публікувати коментарі.