A guide to modern cooking / [electronic resource] Pol Martin.

За: Вид матеріалу: Текст Серія: Martin, Pol. Smart & simple cooking (Montréal, Québec) ; Публікація: Montreal : Brimar, c1989.Опис: 448 p. : col. ill. ; 28 cmISBN:
  • 2920845535
  • 9782920845534
Тематика(и): Класифікація Бібліотеки Конгресу:
  • Q641.5 M
Електронне місцезнаходження та доступ:
Тип одиниці: ЕКнига
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

"Over 620 photographs in full color with easy step-by-step techniques ; a special microwave section ; smart and simple recipes ; nutritional data for each recipe, calorie, carbohydrate, protein, fat and fiber content."

Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.