The completely revised and updated fast-food guide : [electronic resource] what's good, what's bad, and how to tell the difference / Michael F. Jacobson, Sarah Fritschner.

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Публікація: New York : Workman Pub., c1991.Видання: 2nd edОпис: xi, 333 p. : ill. ; 21 cmISBN:
  • 0894808230 (pbk.)
  • 9780894808234 (pbk.)
Тематика(и): Десяткова класифікація Дьюї:
  • 647.9573 20
Класифікація Бібліотеки Конгресу:
  • TX945 .J3 1991
Електронне місцезнаходження та доступ: Зведення: Selection of the Quality Paperback Book Club and Book-of-the-Month Club 247,000 copies in print Annotation. Totally revised and updated, this is the guide that eliminates the guesswork of ordering at a fast-food restaurant by presenting the facts-all of them. Certainly, due to public pressure, fast-food restaurants now offer a few healthier choices than they used to. But the pitfalls still remain. For the second edition, the authors have included a greatly expanded and separate ingredients section that handily lists every ingredient in virtually every item found on the menus of 15 major fast food chains. New cholesterol, saturated fat, and shortening charts answer the most recent nutritional concerns. Sections and lists on sodium, sugar, calories, additives, and more have been added. With the aid of this indispensable guide, you can make healthy choices for you and your children-even when eating fast food
Тип одиниці: ЕКнига Списки з цим бібзаписом: Ресурси Open Library
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Selection of the Quality Paperback Book Club and Book-of-the-Month Club 247,000 copies in print Annotation. Totally revised and updated, this is the guide that eliminates the guesswork of ordering at a fast-food restaurant by presenting the facts-all of them. Certainly, due to public pressure, fast-food restaurants now offer a few healthier choices than they used to. But the pitfalls still remain. For the second edition, the authors have included a greatly expanded and separate ingredients section that handily lists every ingredient in virtually every item found on the menus of 15 major fast food chains. New cholesterol, saturated fat, and shortening charts answer the most recent nutritional concerns. Sections and lists on sodium, sugar, calories, additives, and more have been added. With the aid of this indispensable guide, you can make healthy choices for you and your children-even when eating fast food

Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.