A guide to modern American cooking / [electronic resource] Pol Martin.

За: Вид матеріалу: Текст Серія: Martin, Pol. Smart & simple cooking ; Публікація: Montreal : Brimar, c1989.Видання: Special edОпис: viii, 448 p. : col. ill. ; 28 cmISBN:
  • 2920845527
  • 9782920845527
Тематика(и): Десяткова класифікація Дьюї:
  • 641.5
Електронне місцезнаходження та доступ:
Тип одиниці: ЕКнига
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Includes index.

"Special edition published for Cobra importing and distributing corp."--verso.

Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.