Meat, fish, and poultry cook book. [electronic resource]

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Серія: Better cooking libraryПублікація: Owings Mills, Md., Ottenheimer Publishers [1964]Опис: 126 p. illus. 25 cmТематика(и): Десяткова класифікація Дьюї:
  • 641.66
Класифікація Бібліотеки Конгресу:
  • TX743 .M4
Електронне місцезнаходження та доступ:
Тип одиниці: ЕКнига
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

"5307-4."

Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.