The official guide to food service and hospitality management careers / [electronic resource] by Alexander Clark Morton.

За: Вид матеріалу: Текст Публікація: Miami Springs, FL : International Pub. Co. of America ; New York : Distributed by Arco Pub. Co., c1982.Видання: 1st edОпис: 119 p. : ill. ; 28 cmISBN:
  • 0931794102 :
  • 9780931794100
Тематика(и): Десяткова класифікація Дьюї:
  • 658.91 M84
Класифікація Бібліотеки Конгресу:
  • TX911.3.M27 M677 1982
Електронне місцезнаходження та доступ:
Тип одиниці: ЕКнига
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Includes index.

Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.