Science experiments you can eat / [electronic resource] by Vicki Cobb ; illustrated by Peter Lippman.
Вид матеріалу:
Текст Публікація: New York : Scholastic, 1991, c1972.Опис: 127 p. : ill. ; 20 cmISBN: - 0590453882
- 9780590453882
- 507.8 20
- 507.2 COB
- LB1140.5 .C62 1972
Вміст:
Зведення: Experiments with food demonstrate various scientific principles and produce an eatable result. Includes fruit drinks, grape jelly, muffins, chop suey, yogurt, and junket.
Kitchen laboratory -- Solutions -- Suspensions, colloids, and emulsions -- Carbohydrates and fats -- Proteins -- Kitchen chemistry -- Plants we eat -- Microbes -- Enzymes.
ЕКнига
Немає реальних примірників для цього запису
Experiments with food demonstrate various scientific principles and produce an eatable result. Includes fruit drinks, grape jelly, muffins, chop suey, yogurt, and junket.
Kitchen laboratory -- Solutions -- Suspensions, colloids, and emulsions -- Carbohydrates and fats -- Proteins -- Kitchen chemistry -- Plants we eat -- Microbes -- Enzymes.
Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
Немає коментарів для цієї одиниці.
Увійти в обліковий запис для можливості публікувати коментарі.