Science experiments you can eat / [electronic resource] by Vicki Cobb ; illustrated by Peter Lippman.

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Публікація: New York : Scholastic, 1991, c1972.Опис: 127 p. : ill. ; 20 cmISBN:
  • 0590453882
  • 9780590453882
Тематика(и): Десяткова класифікація Дьюї:
  • 507.8 20
  • 507.2 COB
Класифікація Бібліотеки Конгресу:
  • LB1140.5 .C62 1972
Електронне місцезнаходження та доступ:
Вміст:
Kitchen laboratory -- Solutions -- Suspensions, colloids, and emulsions -- Carbohydrates and fats -- Proteins -- Kitchen chemistry -- Plants we eat -- Microbes -- Enzymes.
Зведення: Experiments with food demonstrate various scientific principles and produce an eatable result. Includes fruit drinks, grape jelly, muffins, chop suey, yogurt, and junket.
Тип одиниці: ЕКнига
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Experiments with food demonstrate various scientific principles and produce an eatable result. Includes fruit drinks, grape jelly, muffins, chop suey, yogurt, and junket.

Kitchen laboratory -- Solutions -- Suspensions, colloids, and emulsions -- Carbohydrates and fats -- Proteins -- Kitchen chemistry -- Plants we eat -- Microbes -- Enzymes.

Необхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Необхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.