000 01366cam a2200325K 4500
001 creamprocessingm00soci
003 CaSfIA
005 20210118000153.0
007 cr||||
008 900522s1975 enk 000 0 eng d
040 _aWR1
_cWR1
_dOCLCQ
_dLVB
_dNZAUC
_dCaSfIA
035 _a(OCoLC)21574208
050 4 _aSF259
_b.S1
082 0 4 _a637/.148
_221
110 2 _aSociety of Dairy Technology.
245 1 0 _aCream processing manual,
_h[electronic resource]
_ccompiled and published by the Society of Dairy Technology.
260 _aWembley, Middlesex, England,
_bSociety of Dairy Technology,
_c1975.
300 _a126 p.
650 0 _aCream.
650 6 _aCrèmeries.
650 6 _aCrème.
029 1 _aNLGGC
_b213482819
029 1 _aNZ1
_b4916025
029 1 _aAU@
_b000010066380
856 4 1 _uhttp://www.archive.org/details/creamprocessingm00soci
_zFree eBook from the Internet Archive
856 4 2 _uhttp://www.openlibrary.org/books/OL24204313M
_zAdditional information and access via Open Library
942 _cEB
506 _fНеобхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
506 _fНеобхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
999 _c485037
_d485037