000 01650cam a2200409Ia 4500
001 dietaryfatsomeas00trus
003 CaSfIA
005 20210118002135.0
007 cr||||
008 960417s1995 be a 000 0 eng d
040 _aWR1
_cWR1
_dZRS
_dAGL
_dOCL
_dOCLCQ
_dBAKER
_dCaSfIA
020 _a094439874X
020 _a9780944398746
035 _a(OCoLC)34585672
070 0 _aTX560.F3T78
_b1995
072 0 _aT300
072 0 _aQ500
090 _aRJ216
_b.T79 1995
090 _aTX560.F3
_bT78 1995x
100 1 _aTruswell, A. Stewart.
245 1 0 _aDietary fat :
_h[electronic resource]
_bsome aspects of nutrition and health and product development /
_cby A. Stewart Truswell.
260 _aBrussels, Beligum :
_bILSI Europe,
_cc1995.
300 _a37 p. :
_bill. ;
_c21 cm.
440 0 _aILSI Europe concise monograph series
650 0 _aFood
_xFat content.
650 0 _aFat substitutes.
650 0 _aNutritionally induced diseases.
710 2 _aILSI Europe.
856 4 1 _uhttp://www.archive.org/details/dietaryfatsomeas00trus
_zFree eBook from the Internet Archive
856 4 2 _uhttp://www.openlibrary.org/books/OL11564608M
_zAdditional information and access via Open Library
029 1 _aNZ1
_b5692939
029 1 _aAU@
_b000012153650
029 1 _aAU@
_b000022715465
942 _cEB
506 _fНеобхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
506 _fНеобхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
999 _c488662
_d488662