000 01883cam a2200505 4500
001 foodsintroductor00vail
003 CaSfIA
005 20210118084008.0
007 cr||||
008 730319s1973 maua b 001 0 eng
010 _a 72004396
040 _aDLC
_cDLC
_dAGL
_dBTCTA
_dLVB
_dOCLCG
_dCaSfIA
019 _a1196085
020 _a039513885X
020 _a9780395138854
035 _a(OCoLC)636230
_z(OCoLC)1196085
050 0 0 _aTX354
_b.F67 1973
070 0 _aTX354
_b.F6 1973
082 0 0 _a641.3
245 0 0 _aFoods;
_h[electronic resource]
_ban introductory college course
_c[by] Gladys E. Vail [and others]
250 _a6th ed.
260 _aBoston,
_bHoughton Mifflin
_c[1973]
300 _aviii, 645 p.
_billus.
_c25 cm.
500 _aFirst-4th editions by M. M. Justin.
504 _aIncludes bibliographies.
650 0 _aFood.
650 0 _aCookery.
650 6 _aAlimentation.
650 6 _aCuisine.
700 1 _aVail, Gladys E.
_q(Gladys Ellen),
_d1902-
700 1 _aJustin, Margaret M.,
_db. 1889.
_tFoods.
856 4 1 _uhttp://www.archive.org/details/foodsintroductor00vail
_zFree eBook from the Internet Archive
856 4 2 _uhttp://www.openlibrary.org/books/OL5285530M
_zAdditional information and access via Open Library
029 1 _aNZ1
_b4829637
029 1 _aAU@
_b000000571889
029 1 _aAU@
_b000022476021
029 1 _aAU@
_b000023888529
029 1 _aAU@
_b000027501130
029 1 _aAU@
_b000003988500
029 1 _aUNITY
_b009788352
029 1 _aUKHRW
_b039513885x
942 _cEB
506 _fНеобхідна авторизація на https://archive.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
506 _fНеобхідна авторизація на https://openlibrary.org/ (створення облікового запису безкоштовно)
999 _c497860
_d497860